2019 džínsové sukne: od klasických až po otrhané

Jar je na ulici a ja už chcem nosiť sukne a šaty! Našťastie dnes v trende ženských obrazov, vrátane všetkých vašich obľúbených džínsových sukní. 2019 a jeho módne trendy sú úzko spojené s týmto materiálom, čo je to, čo početné fotografie na internete ukazujú.


Poďte z 80. rokov

V dňoch mladosti našich mamičiek boli džínsy vzácnou komoditou. Bol „poháňaný“ z Poľska, predávaný „z ruky do ruky“ na ulici, jeden pár a šité nohavice z kusov. Ako módne ste uvažovali, ak ste mali džínsovú bundu! Uf!

Zaujímavé: Módne náramkové hodinky pre ženy 2019 (foto)

Teraz kúpiť denim - žiadny problém. Napriek tomu sú stále populárne a relevantné. Najmä módne dnes je džínsové sukne, ktoré zachytili prehliadky takmer všetkých dizajnérov v roku 2019: s takou ženskou sukňou, môžete vytvoriť milión obrázkov pre prechádzku /dátum /prácu /fotografiu.

Model sukne pre statočných: roztrhané prvky a sieťovina pod nimi

Takže čokoľvek možno povedať, ale móda „chodí v kruhoch“.

Výber sukne

Džínsová sukňa - džínsy. Teraz je trh plný rôznych modelov, štýlov a farieb. Dokonca aj džínsy môžu líšiť v kvalite: tam sú letné možnosti, tam sú hustejšie, tam je úsek, tam je tvrdá bavlna. Ak chcete sukne sedel v pohode, musíte si vybrať správne, a to, aby sa do úvahy nuansy.

Zaujímavé: Najmodernejšie okuliare z roku 2019

  • Dĺžka. Mini sukne dobre zapadajú do vysokých i krátkych dievčat. Ale tuJe dôležité mať krásnu postavu. Sukne do stredu kolena - náročnejšia možnosť, ktorá je vhodná len pre majiteľov dlhých nôh. To isté platí aj pre „maxi“: ak máte výšku až 150 cm, potom takáto výstroj môže vyzerať trochu komicky.

Sukňa s denimovou ceruzkou

  • Krivka. To sa týka samotného štýlu. Niekto ide do hrazdy, niekto rovno. Ak chcete vyzerať prísnejšie - vezmite si ceruzku. V každom prípade zvážte vlastnosti vašej postavy.
  • Sezónnosť. Ak by to mala byť letná sukňa, materiál by sa mal vziať ľahšie. Ak máte v pláne nosiť v zime, bude hustá bavlna robiť, s hromadou.

Módne trendy „denimový svet“

Ak chcete tento rok na jar vyzerať štýlovo, mali by ste vedieť, ktorú módnu džínsovú sukňu si môžete kúpiť v roku 2019. A svet módy hovorí:

  • Asymetria. Asymetrické prvky sú v trende už niekoľko rokov. A džínsové sukne tento okamih nevynechali: chrbát je kratší, predná časť je kratšia, jedna strana je vyššia, druhá je nižšia a tak ďalej. Takéto čipy pomáhajú korigovať asymetriu tela a skrývajú nedostatky obrázku.

Asymetrické sukne vyzerajú v pohode!

  • Nity a gombíky. Bershka, H & M a zvyšok masového trhu položili trh s džínsovými sukňami na gombíky alebo tlačidlá na prednej strane. Takéto modely nie sú zlé ani pod športovou obuvou, ani v klasickejšom vzhľade. Mimochodom, veľmi pohodlné nosenie!

Džínsové sukne s nitmi

  • Fringe. Kedysi dávnomóda lemovanie dnes tiež získava na popularite. Roztiahnutý spodný okraj sukne, lemované vrecká, bočné švy lemované „príveskami“ - to všetko vyzerá štýlovo a svetlé!

Obhospodarovaná pôda je posledným storočím!

  • Vôňa. Ako sa hovorí, nie sú to isté tlačidlá, že? Ak hovoríme o ovinutí okolo džínsových sukní, potom v roku 2019 je to jeden z hlavných módnych trendov. A to všetko preto, že vyzerá ako štýlové a pohodlné, na jednej strane je určitá závažnosť, a na druhej strane - naopak, mierna príležitostnosť ležérneho štýlu.

Patchwork v džínsoviny je stále na vrchole popularity

  • Viacúrovňové. Láskavé buchty? A ak sundané sukne? Áno, áno, nepočuli ste. Takéto sukne sú dnes v trende: v niekoľkých vrstvách tkaniny, s podšívkami, denimovými vložkami inej farby alebo úplne iným materiálom. Mimochodom, takéto odevy dávajú objem, a preto: nie je veľmi vhodné pre plnohodnotné dievčatá, ale pre tenké, naopak, pridáva okázalosť zadku na fotografii.

Športové šnurovanie je ďalším módnym prvkom v dekore denimovej sukne

  • Vysoké vykládky. Preč sú dni, kedy sukne a nohavice "sedeli" na bedrové kosti, odkrývať celú chrbát. Teraz je vysoký pás opäť v móde a to platí aj pre sukne. Dámske sukne tohto štýlu vyzerajú veľmi roztomilé a sofistikované, čím dávajú žene a nevinnosti celkový obraz.

Zaujímavé: Módny tvar nechtov 2019: módne trendy, novinky, foto

Farby

Džínsy dnes nie sú len jednoodtieň. Farebnosť denimového materiálu je taká odlišná, že sa môže stratiť aj tá najväčšia módy. Nie všetky odtiene sú však v tejto sezóne v trende. Takže módne trendy pokrývali také tóny ako:

  • Indigo. Toto je najmodernejšia farba v tejto sezóne. Skutočný džínsový odtieň, ktorý možno kombinovať s takmer všetkým: s tmavými alebo svetlými topánkami, so športovým alebo klasickým topom a tak ďalej - aké príslušenstvo si nemôžete vybrať, všetko bude vyzerať harmonicky!

Rôzne farby sukní sú v móde: od nasýtenej modrej po svetlomodrú

  • Svetlomodrá. Táto farba je veľmi vhodná na jar av lete, keď slnko pečie, ako by nebolo samo o sebe. Sukne v tomto tóne môžu byť kombinované s mnohými svetlými odtieňmi blúzok a tričiek.

Chcete neobvyklú sukňu? Pozrite si ombre sfarbenie

Všeobecne platí, že džínsové sukne v roku 2019 možno nazvať super všestranným a štýlovým prvkom oblečenia: módne trendy sa čoraz viac približujú k džínsom a štýlu 80. rokov, čo dokazujú početné fotografie dizajnérov, stylistov a bloggerov.



Materiál pripravený redaktormi stránky outletvoderady.sk


Vydané05/02/2018Štítky: